0
Tenis

EKSPRESNO: Đoković u četvrtom kolu Indijan Velsa, Jelena prošla, Ana ispala

Objavljeno: 17.03.15 u 09:04

Srpski teniski superstar Novak Đoković plasirao se u četvrto kolo Mastersa iz serije 1000 u Indijan Velsu, pobedom nad Albertom Ramos-Vinoljasom od 2:0 (7:5, 6:3). Jelena Janković je takođe prošla u narednu fazu, dok je Ana Ivanović završila učešće.

Uprkos brzoj pobedi koja je stigla nakon sat i po vremena, najbolji teniser današnjice Novak Đoković nije blistao na način na koji inače zna u duelu sa Ramos-Vinoljasom.

Svkako, ono što je za njega najvažnije, posao je završio u dva seta i tako je sebi „kupio“ dodatno vreme za odmor pred nastavak takmičenja.

Ono što bi, sa druge strane, moglo da donese brige u stručni tim Đokovića jestu problemi sa levim stopalom koji su mučili Đokovića tokom meča.

Novak će se u borbi za četvrtfinale sastati sa domaćim teniserom Džonom Iznerom sa kojim je do sada „rekete ukrstio“ sedam puta. Amerikanac je sa 2:0 (7:6, 6:2) izbacio Kevina Andersona.

Jelena Janković takođe je prošla u narednu fazu pošto je noćas trijumfovala nad Amerikankom Medison Kiz sa 2:1 (5:7, 6:4, 6:3) i sada je čeka Belinda Benčič.

Sa druge strane, najbolje rangirana srpska igračica, Ana Ivanović izgubila od Karolin Garsije sa  2:1 (6:2, 5:7, 6:2) i tako je finiširala svoje učešće na Indijan Velsu.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter