9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIŽE PROLEĆE: Lepe vesti za još bolju atmosferu u Zvezdi!

Objavljeno: 16.03.15 u 14:03

Fudbaleri Crvene zvezde igraju sve bolje, što pokazuju i rezultati i tri vezane pobede u Jelen Superligi zbog čega je usledila očekivana nagrada.  

Kako prenosi list Sport, uprava kluba je ispunila nedavni dogovor sa stručnim štabom i igračima i isplatila premije za pobede u Jagodini i nad Vojvodinom, a u narednim danima se očekuje i isplata za tri boda iz Subotice. 

U klubu su svesni da će poštovanje dogovora oko isplate premija zadržati nivo motivacije na visokom nivou pred nastavak borbe za titulu. 

Crveno-beli u narednom kolu imaće lepu priliku da nastave pobednički niz pošto na stadion “Rajko Mitić“ dolazi kruševački Napredak. 

Ipak, da u klubu nije sve tako sjajno podsećaju i nove najavljene tužbe, kao i šokatna saznanja da igrači Zvezde igraju za minimalac. 

 

hotsport.rs

0
0

9 Komentara

  1. Glodari jel moguce da toliko patite jer Zvezda pobedjuje ? Vi pricate o namestanjima protiv Spartaka ? Vi kojima je Aleksic ispustio dve lopte na nogu, sto bi se reklo na tacnu, lopte koje bi svaki golman iz beton lige uhvatio… Pricate o nekakvim tuzbama i zakonu, a 6 godina ste krsili isti, krali i namestali… sve ce to da vam se vrati jednog dana

    0
    0
    Odgovori
  2. lepe vesti o tri vzane pobede ??? sve dogovorene tekme jos pre prolecnog prvenastva kao i ova sledeca sa klubovima prijatelje zvezde . koliko do derbija ima jos tih utakmica ??? bice da su sve … a o isplatama minimalca ?! to o minimalcu pricajte deci u predskolskom obrazovanju … sumnjam da bi vam i oni u to poverovali .?! lepa slika iz svlacionice .. terzic i lalatovic su dobar tandem za haf liniju zvezde za beograsku zonu u kojoj ce uskoro zvezda igrati . manipulacije, lazi, prevare i pljacke … uskoro im dolazi kraj … ako drzava i vlast zakon na fkcz ne budu primenili … reagova ce UEFA i FIFA .

    0
    0
    Odgovori
  3. Axaxaxa premije za tri boda protiv spartaka. Axaxaxa u prevodu evo vam pare cutite i uzivajte u namestenom prolecu i nelaprdajte mnogo o tome. Axaxaxa spartak vam postao derbi klub eto koliko ste jaki

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter