3
Košarka

FOTO:STARSPORT

SRPSKI TRENERI NASTAVLJAJU DA BESNE: Ivković slomio tablu na samom početku utakmice! (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.15 u 22:16

Meč poslednjeg kola turske košarkaške lige između Ankare i Anadolu Efesa pripao je gostujućim igračima iz prestonice. Jedan detalj je obeležio čitav meč, a desio se na samom početku.

Dušan Ivković, trener Efesa bio je veoma nezadovoljan zbog lošeg početka svog tima. Oslabljeni neigranjem Nenada Krstića, igrači iz Istanbula su loše počeli meč, Ivković je zatražio tajm-aut, a onda eksplodirao.

https://www.youtube.com/watch?v=lWiCg0fRiXo

Pukla je tabla za crtanje akcija, čime je Duda ušao u red srpskih trenera koji su svoje nezadovoljstvo javno iskazali na tajm-autu, posle Saše Obradovića na klupi Albe.

Međutim, ni to nije trgnulo iz letargije domaće igrače, koji su nastavili da igraju slabo, pre svega u odbrani, dozvolivši Takeru da im zatrpa koš sa 30 poena. U timu Efesa Perperoglu je postigao 13, Šarić, Lazme i Milko Bjelica po 12 poena. Tim Dušana Ivkovića ostao je na drugom mestu na tabeli sa skorom 16-6.

hotsport.rs       

0
0

3 Komentara

  1. BESNE??????? Kakav je to izraz pa ovaj čovek nam je doneo gotovo sve, dajte malo poštovanja, sram vas bilo…

    0
    0
    Odgovori
    • pa kad besni onda besni i ne može se upotrebiti druga reč. A mogao je pre toga osvojiti 100 medalja. Nazovimo stvari pravim imenom, koliko god nam toponekad teško palo.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter