0
Evropske lige

SRBIN UDARA NA SRBINA: Bane tvrdi da ga je Tadić nagazio! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.15 u 20:56

Srbi su definitivno obeležili derbi Premijer lige između Čelsija i Sautemptona. Matić je oborio Tadića za penal koji je upravo Tadić iskoristio za pogodak, a još jedan srpski reprezentativac Branislav Ivanović, koji je bio asistent kod gola ‘plavaca’ sada tvrdi da ga je srpski ofanzivac Sautemptona faulirao u šesnaestercu.

Čelsi i Sautempton remizirali su 1:1, ali se utakmica nije završila sa poslednjim sudijskim zviždukom. Naime, na ostrvu su Branislava Ivanovića, koji inače važi za stamenog defanzivca, razapeli i prozvali ‘folirantom’ zbog načina na koji je pokušao da iznudi prekršaj Gracijana Pelea.

Ali i zbog situacije u šesnaestercu Sautemptona kada je pao posle duela sa Dušanom Tadićem. U prvi mah zaista je izgledalo kao da je Ivanović pokušao da iscenira jedanaesterac, međutim, posle meča je postalo jasno da je kontakt između srpskih reprezentativaca očigledno postojao.

 

– Bio sam u punoj brzini, Tadić me je nagazio i pao sam. Na sudiji je da donese odluku, ja nemam šta sada da dodam –  rekao je Ivanović posle meča.14265127988835

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter