0
Evropske lige

POTVRDA KRIZE ILI SAMO LOŠE SREĆE? Ronaldove reakcije tokom meča sa Levanteom (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.15 u 14:29

Fudbaleri Real Madrida vratili su se na pobednički kolosek, ali zadovoljstvo ne pokazuje samo Kristijano Ronaldo.  

U Madridu je u nedelju pao Levante, a oba pogotka postigao je Geret Bejl, ali je u centru pažnje i fokusu kamera bio – Kristijano Ronaldo.

Španski mediji danas pišu o njegovoj “frustraciji“ nakon serije promašaja i činjenice da ponovo nije postigao pogodak iako je najzaslužniji kod oba. 

Kod prvog je nakon njegovih makazica Bejl pokupio otpadak, a kod drugog je tek vrhom kopačke zakačio loptu i sproveo Ronaldo šut ka mreži. 

Očekivano, njegove isfrustrirane reakcije momentalno su dospele na internet, a postavlja se pitanje da li je Ronaldova nervoza samo potvrda loše sreće ili krize. 

Podsetimo, njegov ljuti rival iz Barselone Lionel Mesi pretekao je Ronalda na listi strelaca u Primeri pošto vodi sa 32-30, iako je pre svega tri meseca bilo 22-7 za Portugalca.  

https://www.youtube.com/watch?v=HUTKh8trHEI&feature=player_embedded

Podsetite se, s druge strane, šta je Mesi uradio proteklog vikenda pa sami procenite ko u kakvom raspoloženju dočekuje “El klasiko“ u nedelju od 21 sat. 

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter