0
Evrokupovi

KO ĆE MEĐU OSAM NAJBOLJIH? Igrači koji propuštaju preostala četiri duela 1/8 finala LŠ (ANKETA)

Objavljeno: 16.03.15 u 13:00

U utorak i sredu na programu su preostala četiri duela osmine finala Lige šampiona kada ćemo dobiti poslednja dva učesnika među osam najboljih u Evropi ove godine.  

U utorak se sastaju Atletiko Madrid – Bajer Leverkuzen (prvi meč 0:1) i Monako – Arsenal (prvi meč 3:1), dok su u sredu na programu mečevi – Barselona – Mančester siti (2:1) i Borusija Dortmund – Juventus (1:2).

Podsetimo, u četvrtfinale već su se plasirali Bajern Minhen, Real Madrid, PSŽ i Porto.

Arsenal će kod Monaka u utorak pokušati da nadoknadi zaostatak 1:3, ali u tome mu neće moći pomoći Okslejd-Čemberlen, koji zbog problema s butnim mišićem pa mora da pauzira četiri sedmice.

Pridružio se podužoj listi povređenih igrača, na kojoj su Džek Vilšer (članak), Metju Debiši (rame) i Gabrijel (kvadriceps). 

Vilšir

Na drugoj strani Monako i dalje ne može da računa na Lasinu Traorea koji se oporavlja od preloma noge. Upitan je nastup zbog problema s butnim mišićem Žeremija Tulalana, Žofrija Kondogbije i Janika Fereira-Karaske (članak).

Atletiko Madrid i Bajer Leverkuzen takođe su u akciji u utorak od 20:45. Španski šampion ima samo jednu brigu zbog povreda. Saul Nigez propustio je subotnji remi 0:0 kod Espanjola nakon što se nije oporavio od udarca u bubrege koji je zaradio u prvoj utakmici protiv Bajera.

Najveći problem za ekipu Dijega Simeonea je suspenzija štopera Dijega Godina, kao i neigranje Tijaga koji je isključen u Leverkuzenu. 

dijego-godin

Nemci će verovatno biti bez Roberta Hilberta koji je izašao iz igre u 63. minuti protiv Štutgarta (4:0) zbog problema s kolenom.

Pod znakom pitanja su nastupi Larsa Bendera (članak) i Emira Spahića (koleno), ali mogli bi da se oporave do utakmice u Madridu. Još je neizvesno hoće li nastupiti hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj za „Farmaceute“. Jedvaj je najavio da će biti spreman za revanš, ali Nemci sumnjaju u to. Robi Kruse pauziraće do kraja sezone zbog povrede članka. 

Ko će u 1/4 finale Lige šampiona?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

U sredu, Mančester Siti će na Kamp Nou pokušati da nadoknadi poraz od Barselone 1:2. Gael Kliši isključen je u prvom susretu i nema pravo nastupa u Kataloniji. Domaćin ne može da računa na Serhija Busketsa (članak) koji se pridružio povređenom Tomasu Vermalenu (butni mišić) i Martinu Montoji (slomljena jagodična kost). 

Buskets

Istog dana na Signal Iduna Parku nastupaju Borusija Dortmund i Juventus, a Andrea Pirlo je pod znakom pitanja.

Jirgen Klop ne može da računa na Kevina Groskrojca (butni mišić), a verovatno ni na Erika Durma i Nurija Sahina, obojica imaju problema s aduktorom. Matijas Ginter bori se s povredom butnog mišića, a Lukas Pišček nije nastupao od prve utakmice na kojoj je povredio članak. 

Ko će u 1/4 finale Lige šampiona?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

hotsport.rs/goal.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter