0
Košarka

FOTO: FIBA.com

SLOVAČKA: Igrutinović blistao, Komarno u polufinalu

Objavljeno: 16.03.15 u 11:57

Srpski košarkaš Luka Igrutinović odveo je svoj Komarno u polufinale slovačkog prvenstva, pošto je sa 3-0 u seriji bio bolji od Banske Bistrice.

U trećem duelu dva tima Komarno je na svom terenu deklasirao Bistricu sa 128:86 i rutinski rešio četvrtfinalnu seriju.

Komarno je utakmicu praktično rešio u prvoj četvrtini, koju je dobio sa 38:21, a potom je samo povećavao svoju prednost do kraja utakmice.

Igrutinović, koji je bio najefikasniji igrač i drugi najkorisniji igrač regularnog dela sezone, za 28 minuta na terenu je upisao 24 poena, devet asistencija, četiri ukradene lopte i tri skoka i bio ubedljivo najbolji na terenu.

U timu Komarna istakli su se još i Džejtora Vise sa deset poena, 17 asistencija i sedam skokova, kao i Babatunde Alavoja sa 18 poena i deset skokova.

U poraženom timu, Milan Žijak je imao 26 poena i šest skokova, dok je Martins Berkis dodao15 poena i četiri skoka.

Komarno će se za plasman u finale boriti sa Interom iz Bratislave, koji je sa 3:0 eliminisao Karlovku. U drugom polufinalu sastaće se Prijevidža i Handlova. Polufinalne serije počinju 28. marta.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter