2
Domaći fudbal

CRNO-BELI ZOVU KLINCE: Otkrij talenat, budi dete Partizana kao Markec, Zeka, Mitrogol

Objavljeno: 16.03.15 u 16:46

Fudbalski klub Partizan će tokom leta imati dva kampa, koji će biti održani u Beogradu i na Zlatiboru. U njima će moći svim klincima startosti od osam do 15 godina.

 Kamp na Zlatiboru je na programu od 20. do 27. juna, dok će u Beogradu biti održan na terenima Sportskog centra „Teleoptik“ od 28. juna do 3. jula.

– ’Mi smo deca Partizana’, uvek su sa ponosom izgovarali Lazar Marković, Miloš Jojić, Aleksandar Mitrović i drugi fudbalski asovi Evrope dok su odgovarali na pitanja inostranih novinara o svojim fudbalskim počecima. A počeli su upravo u omladinskoj školi Partizana, koja već godinama važi za drugu najbolju omladinsku školu fudbala u Evropi. Zato se i ti prijavi i otkrij svoj fudbalski talenat- stoji u pozivu Partizana.

Cena kampa sa mogućnošću plaćanja u više rata od početka kampa iznosi 37.000 dinara, dok je cena bez smeštaja 25.000 dinara.

Kada smo već kod klinaca Partizana, ovaj klip je neprevaziđen. A može i ovo, to je srećno detinjstvo…

hotsport.rs       

0
0

2 Komentara

  1. E ovako se pravi losa selekcija. Umesto da postoji neki skauting koji ce da probere klince pa da izabrane pozove na racun Partizana u kamp, igrace ona deca ciji roditelji imaju dovoljno para da sve to sami finansiraju….i posle se ljudi pitaju odakle ispadaju razni miljkovici, kojici, babovici….SKAUTING ne postoji igraci se biraju po sistemu „ko vise plati“…ili po sistemu „ko ima jaceg menadzera“…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter