1
Domaći fudbal

FOTO: fkpartizan.rs

BRAVO MALI, BIĆE SPORTISTA OD TEBE: Napadač Partizana pokazao fer-plej za dubok naklon!

Objavljeno: 16.03.15 u 23:35

Marko Platiša je omladinski fudbaler Partizana koji je u nedelju na najvećem srpskom stadionu demonstrirao svim ljubiteljima fudbala šta znači fer-plej. I to ni manje ni više nego protiv večitog rivala, Crvene zvezde.

‘Večiti’ derbi između omladinaca Partizana i Crvene zvezde završen je bez golova, a da je umesto Marka Platiše na terenu bio bilo koja druga svetska zvezda krajnji rezultat ne bi bio 0:0. I to, ne zato što bi on bolje rešio neku situaciju na terenu, nego zato što ne bi ispoštovao osnovna pravila fer-pleja.

Naime, u jednom od mnogobrojnih napada Partizana došlo je do sudara igrača crno-belih Rudana i golmana Zvezde Vizića koji je od udarca ostao da leži na zemlji. Lopta se odbila do Marka Platiše, koji je umesto da je smesti u praznu mrežu i donese pobedu svom timu, odustao od te namere i izbacio loptu u aut, kako bu se ukazala pomoć golmanu večitog rivala.

Šta reći posle ovakvog poteza, osim ‘kapa dole majstore’! Ovakve stvari svakako vraćaju veru u naš fudbal.

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

  1. Lepo je to i sportski, samo mi nije jasno da to ne pomenu trenercic po nadimku Lalatovic, vec govori o dominaciji ekipe koja je ustvari trebalo da izgubi mec ali iz razloga fer pleja na sta ja kao navijac zvezde skidam kapu cestitam, mislim da je nazovi trenercic trebao taj detalj u prvom komentaru da spomene, a ne da sam sebe i ostale ljude oko struke i sebe laze

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter