0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VOJVODINA BEZ TRENERA: Marić dobio otkaz

Objavljeno: 15.03.15 u 23:38

Samo četiri osvojena boda u četiri prolećna kola, odnosno pobeda, remi i dva poraza, razlog su zbog kojeg je uprava Vojvodine večeras odlučila da se zahvali na saradnji treneru Zoranu Džimiju Mariću.

Predsednik novosadskog kluba Zoran Šćepanović pozvao je večeras na sastanak Marića pa mu je u prisustvu još trojice članova upravnog odbora saopštio da je dobio otkaz.

– Saopštili su mi da sam smenjen zbog rezultata. To je, naravno, pravo članova Uprave. Rekao sam im da smatram da sam bio iskren i blagovremeno upozoravao na situaciju koja nas je zadesila i da mislim da sam žrtvovan kao trener. Jer, otišao je veliki broj igrača, a nismo doveli pojačanja i da je bio poznat epilog koji će se desiti. Svako odgovara za svoje postupke, ja ću braniti svoje interese a jasno je da nisam dao ostavku nego da sam smenjen, rekao je Marić za Novosti.

Vojvodina je u poslednja dva kola vezala dva poraza, najpre u Beogradu od Crvene zvezde, a potom u subotu na svom stadionu od desetkovane Jagodine nakon čega su navijači novosadskog kluba tražili Marićevu ostavku, ali je on poručio da ga to ne tangira previše.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter