0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Pokazali smo karakter

Objavljeno: 15.03.15 u 20:37

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić otkrio je zbog čega je i u večerašnjem meču protiv Igokee, iako on praktično nije imao rezultatski značaj za crveno-bele, gotovo sve vreme na terenu držao najjači sastav.

– U svakom slučaju poslije evroligaških mečeva generalno izgledamo malo drugačije posebno u situaciji kada smo bez opterećenja. Praktično smo s jednim treningom posle Galatasaraja odigrali meč sa Igokeom. Odigrali smo sa željom da uradimo neke stvari koje slede. Bilo je perioda bez koncentracije i sa dosta slabijom odbranom, međutim pokazali smo svoj snažan karakter odigrali smo završnicu dovoljno kvalitetno i na kraju slavili u utakmici koja nije imala rezultatskog značaja za nas. Zahvalio bih se navijačima, koji su bili fenomenalni, na dočeku, rekao je Radonjić,a prenosi sajt takmičenja.

Kapiten crveno-belih Luka Mitrović je čestitao protivniku na velikoj borbenosti i poželeo je timu iz Republike Srpske mnogo sreće u prvenstvu Bosne i Hercegovine.

– Igokea u poslednje vreme igra sve bolje i bolje i u uzlaznoj su formi, imali su sjajno šutersko veče što ih je dovelo na prag pobede. Drago mi je što se naša ekipa vratila i posle -15 i pokazala borbeni pobednički duh. Čestitao bih Igokei na uspešnoj predstavi i poželeo bih im u puno sreće u poslednjem kolu i prvenstvu BiH. Pohvalio bih ovaj ambijent u Laktašima i zahvalio se navijačima koji su nam i ovde pružili podršku. kazao je Mitrović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter