0
Domaći fudbal

OD NAJOMRAŽENIJEG IGRAČA DO LJUBIMCA GROBARA: Srce mi je puno kad mi u Humskoj aplaudiraju

Objavljeno: 15.03.15 u 09:11

Fudbaleri Partizana u subotu su savladali ekipu Rada sa 2:0 tako nanevši „Građevinarima“ prvi poraz u jesenjem delu sezone.

Crno-beli su tako proknjižili i drugu pobedu tokom prolećnog dela JSL, a golove su postigli Drinčić i Ninković

Tokom ove zime tabor Partizana pojačao je povratnik, Stefan Babović, bivši zamenik kapitena i jedan od najomraženijih igrača crno-belih iz prethodnih mandata u klubu.

Međutim, tokom čitave sezone Stefab Babović igra na jednom visokom nivou, a sjajne role iz dresa Voždovca nastavio je u Partizan zbog čega je često nagrađivan ovacijama sa trbina. 

Tako je bilo i u 90. minutu meča sa Radom kada je izlazio sa terena.

Sam Babović, koji je praktično dva puta napuštao Partizan pod pritiskom zvižduka navijača, ne može da pronađe prave reči da opiše zadovoljstvo zbog podrške Grobara.

– Srce mi je puno kad mi moj stadion aplaudira. Srećan sam zbog pobede Partizana. Na početku proleća imali smo problem u realizaciji, cela ekipa je malo slabije igrala u odbrani, ali sada su stvari došle na mesto – rekao je Stefan Babović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter