0
AdmiralBet ABA Liga

Foto: STARSPORT

NOVI LJUBIMAC GROBARA: Partizan ima najbolje navijače!

Objavljeno: 15.03.15 u 20:55

Akojon je bio najbolji igrač Partizana u svom prvom meču u crno-belom dresu i odmah je stekao simpatije navijača, kojima je bio oduševljen.

Akojon je debitovao pred ‘Grobarima’ u revijalnom meču pod nazivom ‘Grobari za nas’, a sada je protiv Zadra u prvoj zvaničnoj utakmici demonstrirao šta navijači mogu očekivati od njega.

– Zadovoljan sam partijom, bilo je dobro. Naravno, cela ekipa mi je pomogla i omogućila da odigram ovako večeras. Oduševljen sam podrškom sa tribina, Partizan ima najbolje navijače – oduševljen je Akojon.

Novi plejmejker Partizana bio je najbolji na parketu protiv Zadra, postigao je 16 poena za samo 13 minuta provedenih za parketu. Veruje da Partizan može do toliko željenog drugog mesta.

– Sada nas čeka veoma teška utakmica protiv Budućnosti u poslednjem kolu. Verujem da možemo do trijumfa koji će nam doneti drugo mesto pred plej-of – rekao je nova uzdanica crno-belih.

Partizan je danas u pretposlednjem kolu ABA lige savladao Zadar sa 87:53 i sada sa jasnom računicom čeka duel poslednjeg kola protiv Budućnosti.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter