0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NASTASIĆ: Najviše žalim što nisam odigrao nijedan meč za Partizan!

Objavljeno: 15.03.15 u 18:11

Novi štoper Šalkea Matija Nastasić rekao je da veoma žali za crno-belim dresom, kao i da je Šalke pravi klub za njega u ovom trenutku.

Matija Nastasić dete je Partizana, ali nije stigao da obuče crno-beli dres u prvom timu, s obzirom da je veoma rano otišao preko granice, prvo u Fiorentinu, pa u Mančester Siti, odakle je pre dva otišao u Šalke.

– Nnajžalije mi je što sam Partizan napustio bez ijedne odigrane utakmice za seniorski tim. Nijedan klinac od 15 godina ne razmišlja o inostranstvu, već o tome da odigra za prvi tim kluba u kojem raste kao igrač, navijač, čovek. Moj put je, eto, bio drugačiji, ali ko zna gde će me put odvesti u karijeri. Možda me vrati kao Krstajića opet u Partizan da odigram sezonu, dve i ispunim tako sebi veliku želju – rekao je Nastasić u razgovoru za ‘Blic’.

Istakao je da je po dolasku u Gelzenkirhen  shvatio koliko je cenjen bio Mladen Krstajić u tom klubu.

– Mladen Krstajić je ostavio trag u klubu, i dalje ovde o njemu pričaju sa velikim poštovanjem. Nisam znao da je i pre njega ovde bilo naših igrača. U svakom slučaju želim stopama Krstajića, hoću i ja da me zapamte u Šalkeu – poručio je srpski reprezentativac.

Njegov Šalke eliminisan  iz Lige šampiona od Reala prošle nedelje u ludom meču u Madridu, u kojem je nemački tim pobedio sa 4:3 i delio ga je samo jedan pogodak od senzacionalnog prolaska dalje. Nastasić je video sve kvalitete Kristijana Ronalda koji je postigao dva pogotka, a novi duel sa najboljim fudbalerom na svetu očekuje ga već 29. marta kada će reprezentacija Srbije igrati protiv Portugala.

– Ukoliko budemo skoncentrisani, zategnuti čim doputujemo u Beograd na okupljanje reprezentativaca za meč sa Portugalijom, možemo da se nadamo dobrom rezultatu. Od meča u Lisabonu zavise nam kvalifikacije. Neće nam biti lako, ali nemamo više izbora ako želimo na Evro 2016 – rekao je Matija Nastasić.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter