13
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KALKULACIJE: Partizan drži sudbinu u svojim rukama, ko će na koga u polufinalu? (ANKETA)

Objavljeno: 15.03.15 u 23:52

Nakon kompletiranog 25. kola Jadranske lige izvesno je šta bi trebalo da se izdešava u poslednjoj rundi kako bi Partizan osvojio drugo mesto i tako obezbedio prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Ono što je od ranije poznato da će Crvena zvezda u plej-of ući sa prve pozicije, a ukoliko Cedevita u poslednjem kolu savlada Solnok u gostima onda je izvesno da će ona biti treća (zbog boljeg međusbnog odnosa sa Partizanom i Budućnosti) i da će na taj način izbeći crveno-bele u polufinalu (u suprotnom je sigurno četvrta i igraće protiv Crvene zvezde).

Što se tiče Partizana i Budućnosti – s obzirom da ova dva tima imaju identičan učinak od po 18 pobeda i sedam poraza trijumf Podgoričana u Beogradu praktično sada je potpuno nevažan pošto će pobednik međusobnog duela u crnogorskoj prestonici osigurati drugu poziciju i najverovatnije duele sa Cedevitom.

Utakmice u Solnoku i Podgorici zakazane su za nedelju sa početkom od 19 sati, dok će Crvena zvezda dočekati MZT u Beogradu dan kasnije od 20.30 časova.

Tabela:
1. Crvena zvezda 23/2
2. Budućnost 18/7
3. Partizan 18/7
4. Cedevita 17/8

Ko će protiv koga igrati u polufinalu plej-ofa ABA lige?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

U komentarima možete da napišete koga očekujete u finalu, kao i ko će po vašem mišljenju da osvoji trofej koji se još uvek nalazi u Zagrebu u vitrinama KK Cibona.

hotsport.rs

0
0

13 Komentara

  1. drago mi je da Zvezda nije birala protivnika i kalkulisala vec oni biraju i niko nmz da nam kaze da smo namestili!za srpsku kosarku je najbolje da udju u finale oba srpska tima,mada sumnjam i finale Zvezda-Buducnost

    0
    0
    Odgovori
  2. Brate dusane!Zasto je buducnost objektivno bolja videces u subotu,znaci kad kazem objektivno bolja nemislim samo po rosteru igraca vec sveukupno kao klub stoji bolje i finansijski a i bolje kotira momentalno u strukturama ABA,igracki imaju malo siri i iskusniji roster od vas i zato ce da vas dobiju a i polufinale ce da vas oduva Zvezda i prica koja po vama traje 17 god bice prekinuta,sve ima kraja pa i vasa nepobedivost,zivi bili pa videli.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori
  3. Mislim da je konacno dosao kraj Partizanu ako bude cetvrti!Naravno bice im kriv i Covic ,sidije,drzava i svi su im krivi jer su krali i dotakli dno.

    0
    0
    Odgovori
  4. Kao Partizanovac prizeljkujem Fmp ne zato sto je slabiji, naprotiv imaju najbolju,najskuplju ekipu ali imaju i komleks Partizana. Oni ce pre da pobede Real nego ponos Srbije. Svesni su toga i oni i njihovi navijaci a pogotovo Radonja.

    0
    0
    Odgovori
    • Mislim da je konacno dosao kraj Partizanu ako bude cetvrti!Naravno bice im kriv i Covic ,sidije,drzava i svi su im krivi jer su k…. i dotakli dno.

      0
      0
      Odgovori
  5. po cemu je Buducnos objektivno bolja od Partizana..Po igracima? treneru? ili samoj igri? idi igraj super marija batali basket Josife

    0
    0
    Odgovori
  6. Nema vise kalkulacija.Sve je jasno,Cedevita dobija Solnok a Buducnost dobija Partizan jer je objektivno bolja i 1\2 parovi ce biti Zvezda-Partizan i Buducnost-Cedevita,nema vam EL ni sledece godine g-do grobari,to vam je valjda jasno,smazace vas Zvezda sa 3:1,to je vas maksimum.Mozete poceti sa pripremama za takmicenje koje ste vi nazvali CIPIRIPI kup.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter