0
Evropske lige

IZVINJENJE ILI OPRAVDANJE: Ibra objasnio svoje ‘divljanje’ (VIDEO)

Objavljeno: 15.03.15 u 23:17

Mnogo bure podiglo se danas u Francuskoj nakon što je fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović, nezadovoljan suđenjem na meču protiv Bordoa, na najvulgarniji mogući način izvređao ne samo arbitre već i francuski fudbal odnosno tamošnju ligu.

Kako bi pojasnio šta je tačno mislio dok je izgovarao psovke i urlao da Francuska ne zaslužuje klub kakav je Pari Sen Žermen Šveđanin se večeras oglasio putem društvenih mreža gde je napisao nešto što malo liči na izvinjenje, a više na opravdanje.

– Žalim zbog svojih komentara izrečenih posle utakmice u Bordou, oni nisu upućeni protiv države Francuske ili francuskog naroda. Pričao sam o fudbalu. Izgubio sam utakmicu. To prihvatam, ali ne prihvatam kada sudije ne poštuju pravila. I to nije bilo prvi put, dosta mi je svega. Upućujem iskreno izvinjenje ukoliko se neko našao uvređenim ili moje reči shvatio na pogrešan način, napisoa je Ibrahimović u svom izvinjenju.


Zlatan Ibrahimovic: En 15 ans, je n'ai jamais… by Sport-Buzz

Pročitajete i pogledajte šta je Ibrahimović imao da kaže povodom arbitraže na današnjoj utakmici.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter