0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FIRMA: Mariću odlazi! MARIĆ: Savest mi je mirna!

Objavljeno: 15.03.15 u 13:27

Vojvodina se sredinom prvog dela prvenstva borila za prvo mesto sa Partizanom i Crvenom zvezdom, a sada se Novosađani nalaze na četvrtom mestu, bliži borbi za tu poziciju nego za vrh tabele.

Dva vezana poraza od Crvene zvezde i Jagodine uz gol raziliku 1:7 doveli su do toga da će se „lale“ do samog kraja prvenstva grčevito boriti za ulazak u Evropu. Razumevanja za rezultatsku krizu nemaju najvernije pristalice Vojvodine, popularna Firma, koja je juče na „Karađorđu“ skandirala „Mariću, oldazi“!

– Nastojim da me to ne dotiče, sasvest mi je mirna. Svoj posao radim najbolje što znam i s kadrom koji imam na raspolaganju, a koji čine uglavnom mladi igrači još nespremni za superligaška iskustva. Upozoravao sam da bi ovako nešto moglo da nas snađe, ali se niko nije osvrtao na to – istakao je trener Novosađana Zoran Marić.

Podsetimo, u derbiju kola u subotu Jagodina je u Novom Sadu slavila sa 4:1, iako je zbog virusa došla desetkovana u „srpsku Atinu“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter