0
Košarka

BUNDESLIGA: Ratkovica vodio do važne pobede

Objavljeno: 15.03.15 u 10:43

Košarkaši Tibingena zabeležili su važan trijumf u 26. kolu Bundeslige, savladavši Oldenburg sa 94-82 (24-20, 26-24, 18-22, 26-16) uz odličnu partiju Branislava Ratkovice.

Srpski košarkaš bio je jedan od najzaslužnijih za pobedu Tibingena, pošto je meč završio sa 11 poena, uz pet skokova i čak devet asistencija. Plejmejker Tibingena je tako učvrstio svoju poziciju prvog asistenta Bundeslige.

Meč je počeo da se prelama u četvrtom minutu poslednje četvrtine, pri rezultatu 73-73, kada je Vladimir Mihailović doneo prednost Tibingenu. Ratkovica je odlepio svoju ekipu na +9 nepuna četiri minuta pre kraja, posle čega Oldenburg više nije uspevao da se vrati u igru. Najbolji u poraženoj ekipi bili su Ver i Dženkins sa po 18 poena.

Tibingen se ovom pobedom malo odmakao od opasne zone i zauzima 15. mesto. U narednom kolu čeka ih teško gostovanje Ulmu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter