0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA: Kad je teško – Cirbes! Zvezda stigla do pobede u poslednjem minutu!

Objavljeno: 15.03.15 u 18:46

Crvena zvezda nije dozvolila iznenađenje ni kada utakmica nema rezultaatski značaj. Crveno-beli su u Laktašima slavili protiv Igokee sa 80:85 (25:18, 19:23, 27:21, 9:23).

Crvena zvezda evidentno je bila iscrpljena zbog puta i utakmice u Istanbulu protiv Galatasaraja u Evroligi, ali ih to nije sputalo da ostvare 25 trijumf u sezoni. Trener Zvezde Dejan Radonjić počeo je u petorci sa Marjanovićem i Vilijamsom, ali i Blažićem, Kalinićem i Tejićem.

Meč nije imao rezultatski značaj ni za jednu ekipu, te su rasterećeni Aleksandrovčani dobro šuterski otvorili utakmicu. Kako je utakmica odmicala domaći su imali i po deset poena prednosti, ali nisu uspevali da prelome utakmicu. To je vrlo kvalitetna ekipa Crvene zvezde iskoristila i u poslednjem trenutku uhvatila priključak.

Sa dva pogotka uz dodatni faul, dakle ukupno šest poena Majka Cirbesa u poslednjem minutu utakmice crveno-beli su poveli bukvalno u samoj završnici, što je šokiralo domaće. Upravo Cirbes je bio najbolji igrač utakmice sa 18 poena i pet skokova, a na drugoj strani Hejslip je imao takođe 18 poena.

U poslednjem kolu Crvena zvezda dočekuje MZT iz Skoplja, dok Igokea gostuje Mega Leksu.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter