4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RISTIĆ I JOVIĆ: O ovome smo sanjali

Objavljeno: 14.03.15 u 20:58

Crvena zvezda je upisala i treću uzastopnu pobedu, i to na gostovanju Spartaku iz Subotice, a kuriozitet meča je da su sva tri gola za crveno-bele postigli igrači ponikli u omladinskoj školi kluba iz Ljutice Bogdana.

Posle Luke Jovića koji je u prošlom kolu protiv Vojvodine psotigao svoj prvenac u tekućoj sezoni, njegov „klasić“ Mihailo Ristić je to uradio protiv Spartaka. Ristić je istakao da je jako srećan zbog pobede, i svog gola.

– O ovome smo sanjali dok smo igrali za omladinsku školu i Luka i ja, i zato mi je posebno drago što je penal napravljen nad njim. I pre nego što sam namestio loptu na belu tačku, znao sam gde ću da šutiram. Nisam imao tremu, bio sam skoncentrisan samo na to da moram da zatresem mrežu. Utakmica je bila teška, iako je teren donekle bio i bolji od onog kakav smo očekivali. Nismo smeli da dozvolimo sebi da kod 2:0 primimo gol, već smo morali da rešimo susret u našu korist već u prvom polurvemenu. U nastavku, Luka je rešo pitanje pobednika i zbog toga sam posebno srećan. Sledeće kolo dočekujemo Napredak na našem stadionu, i naravno da se nadam osvajanju nova tri boda, rekao je Mihailo Ristić.

Posle teške polusezone u kojoj nije uspeo da se upiše u strelce, Luka Jović sav svoj potencijal i nesporan kvalitet prikazuje u prolećnim utakmicama. Nakon što je „presudio“ Vojvodini, isto je uradio i u današnjem meču.

– Mnogo mi je lakše kada znam da ću na terenu provesti 45 ili 60 minuta, nego kada sam igrao u drugom poluvremenu u trenucima kada se utakmica lomi. Imam dosta više samopouzdanja nakon što sam probio led, i sada mi je neuporedivo lakše. Pre početka polusezone izjavio sam da bih voleo da postignem pet ili šest golova, i mislim da to mogu i da ostvarim, a ukoliko se ukaže prilika da mi skor bude i veći, sigurno ću je iskoristiti. Osvojili smo tri boda na veoma teškom gostovanju, pružili smo dobru igru i sa velikim ambicijama očekujemo naredni meč protiv Napretka iz Kruševca na našem stadionu, rekao je Jović, a prenosi zvanični sajt kluba.

Pogledajte i fotogaleriju iz Subotice, zbog čega je postojala mogućnost da meč bude prekinut i šta je posle utakmice imao da kaže trener crveno-belih Nenad Lalatović.

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

  1. Bravo za klince a onog sebičnjaka Parkera odmah vratiti odakle je došao jer to je jedno sebično zlo, to se danas moglo dobro videti koliko je sebičan!

    0
    0
    Odgovori
  2. „Ne živim ja san nego svoje ambicije i ciljeve. San sam proživeo na ‘Marakani’. Nisam kao klinac sanjao dres Mančestera ili Reala već dres Zvezde, kapitensku traku na ruci i gol Partizanu! I sve sam to ostvario… Jedino što nisam, a o čemu sam kao klinac maštao u Užicu, bilo je da posle pogotka protiv crno-belih otrčim na severnu tribinu i – ne vratim se na teren. Ali, da ponovim, Zvezda je san, a Mančester je dokazivanje, profesionalizam…“ Nemanja Vidić. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE I NAJVEĆI BREND NA BALKANU ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter