0
Evropske lige

PLETU MREŽU: PSŽ merka kapitena reprezentacije Srbije

Objavljeno: 14.03.15 u 09:46

Prema pisanju engleskih medija, fudbaler Čelsija i kapiten srpske reprezentacije Branislav Ivanović (31) mogao bi narednog leta da pojača Pari Sen Žermen za sumu od 15 miliona funti.

Posle eliminacije „Plavaca“ u Ligi šampiona, trener PSŽ-a Loran Blan se lično uverio u kvalitet Baneta Ivanovića, pa je poručio upravi da je u odbrani potrebno takvo pojačanje na kraju sezone.

Ivanović je jedan od najboljih fudbalera u Čelsiju u tekućoj sezoni, klub mu je ponudio jednogodišnji ugovor vredan 90 hiljada funti nedeljno, a prema navodima ovog izvora, menadžer Čelsija Žoze Murinjo lično lobira kako bi uprava kluba Srbinu ponudila duži ugovor iako to nije praksa sa igračima starijimod 30 godina.

Banetov sadašnji ugovor ističe na leto 2016. godine. Od kako je iz moskovske Lokomotive stigao u Čelsi 2010. godine za 10 miliona funti, Ivanović je postigao 31 pogodak u svim takmičenjima. Trenutno je najbolji strelac među defanzivcima u Ligi šampiona, piše goal.com. 

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter