10
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

NISU IM SE SVIDELE PORUKE: Sudije zbog Grobara prekidale meč (FOTO)

Objavljeno: 14.03.15 u 19:16

Meč između Partizana i Rada je u drugompoluvremenu prekinut na nekoliko minuta. Nije bilo incidenata ni na terenu ni na tribinama, već se sudijama nije svidelo ono što su Grobari imali da poruče i njima i fudbalskoj javnosti.

A Grobari su poručili sledeće:

partizan-rad-0954
Foto: STARSPORT
partizan-rad-0959
Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

U poslednjem meču 19. kola JSL Partizan je sa 2:0 savladao Rad.

hotsport.rs       

0
0

10 Komentara

  1. Rad,Borac u Čačku namešteno za titulu,Bežanija,Metalac,BSK Borča,Hajduk Kula,Voždovac,Donji Srem…Dokazi Nadj,Mateus,levi bek Borca i a prodali ste i Evropsku utakmicu protiv Makabi PT!

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve objasnjeno,zasto se bunite igrajte fudbal a ne da cekate poklone od sudija ofsajd,penal i nepostojeci faulovi.Ako je Cz u svakoj utakmici suspedovan sudija zbog kradje u njihovu korist pametnom dosta…

    0
    0
    Odgovori
  3. u Srbiji , ljudima ISTINA smeta . toliko je ocigledna OTIMACINA titule iz prosle sezona bila. ove sezone se jos gore sve ponavlja … ispisane parole u sebi nista uvredljivo nisu imale…sem konstatacije ISTINE…to sto se u ISTINI ljudi i klubovi prepoznaju je dobro. ono juce u subotici … je BRUKA i SRAMOTA , toliko ocigledno namestanje…da se lalatovic divi za prvih 30 minuta … podrzavam GROBARE u ovakvom navijanju …bez topovskih udara , petardi ali sa ispisivanje parola . parole da upozore one koji misle da je sportska javnost corava i gluva na desavanja oko sdcz i njene filijale ( mozda filijala vise nije vec covicev privatan klub) iz zeleznika . dosta vise sa: manipulacijama, lazima, prevarama i pljackame … dok Srbija propada zvezda i MUTANT od FMP-a se sa narodnim parama finansira . finansira preko uvecanih cena robe i usluga a pomalo i donacijama onih sto su narod opljackali a reket nisu platili . NAVIJAJTE U STO VECEM BROJU , JOS BUCNIJE, DLANOVIMA,GRLOM,SALOVIMA , BUBNJEVIMA I ISPISANIM PAROLAMA !!! PARTIZAN SE VOLI A SVE OSTALO JE NAVIJANJE I NECIJE LOSE KOPIRANJE .

    0
    0
    Odgovori
  4. Од када се то гробари баве поштењем ? Када су им се противници склањали и судије жмуриле на њихове акције, не сећам се да су имали нешто против ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter