0
Košarka

FOTO:STARSPORT

KO JE KRIV: Maljković otkriva zašto nikada nije postao selektor

Objavljeno: 14.03.15 u 21:17

U nekoliko navrata malo je nedostajalo da proslavljeni srpski košarkaški stručnjak Božidar Maljković postane selektor našeg državnog tima, ali prema njegovim tvrdnjama kao da neko nije želeo da ga vidi na toj poziciji.

– To nije pitanje za mene već za one koji su odlučivali, o imenima neću, a sve se zna, ko mi, kada i zbog čega to nije dozvolio. Ja njima mogu da pogledam u oči, a nisam siguran da bi i oni meni mogli da uzvrate. Doduše, bilo mi je nuđeno u pojedinim „sumnjivim” situacijama, ali sam odbio, nisam ni ja od juče, prenosi Žurnal Maljkovićeve reči.

Višestruki evropski šampion otkriva i kako nije postao trener Crvene zvezde kada je trebalo da nasledi Ranka Žeravicu.

– Moj manir nije da kukam. Nisam kukao ni kada, uprkos dogovora i podrške Radomira Šapera i Miljenka Zreleca, nisam postao trener Crvene zvezde po odlasku Ranka Žeravice, čiji sam bio pomoćnik, u Španiju. Na preporuku Žeravice i profesora Aleksandra Nikolića pozvala me je Jugoplastika, pa sam otišao u Split.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter