0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ STREPI ZBOG GRIPA: Možda su nas pogrešno vakcinisali!

Objavljeno: 13.03.15 u 14:58

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da se nada da će ekipa nastaviti pobednički niz u ABA ligi, iako meč protiv Zadra dočekuje desetkovana jer se nekoliko igrača razbolelo.  

Zadar je respektabilan protivnik i zaslužuje svaku pažnju. Tim je dobro popunjen na svim pozicijama i dobro ukomponovan. Očekuje nas težak meč jer imamo velikih zdravstvenih problema. Iako smo ove godine vakcinisali ekipu, izgleda da je taj virus mutirao. Ipak, ne znam znam kakve su to vakcine i da li su nam dali neke pogrešne – rekao je Vujošević na konferenciji za medije i nije hteo da otkriva koji košarkaši neće igrati jer to neće biti poznato do početka utakmice.

On je istakao da uopšte ne razmišlja o meču u Zagrebu između direktnih konkurenata Cedevite i Budućnosti.

– Imamo dovoljno potrebe da budemo fokusirani na ono što nas očekuje, a to je u ovom trenutku meč sa Zadrom. Kada se utakmica završi znaćemo rezultat u Zagrebu i onda ćemo o tome razmišljati. Ekipa u ovakivim uslovima nije napravila mali uspeh plasmanom u plej-of, a još veći bi bio kada bi završila na nekoj od prve dve pozicije. 

Utakmica 25. kola ABA lige između Partizana i Zadra igra se u nedelju od 17 sati u hali “Pionir“. 

Pogledajte kako je Vujošević na nedavnom revijalnom meču Grobari za nas ponovo bio u ulozi “daviltelja“.

hotsport.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter