0
Domaći fudbal

SAVIĆEVIĆ: Imam strpljenja, znam da Lalatoviću ne trebam na klupi

Objavljeno: 13.03.15 u 11:25

Mladi ofanzivni vezista Crvene zvezde Vukan Savićević izjavio je da će pokušati svojim radom, zalaganjem i partijama na terenu da se izbori za status urednog člana startne jedanaestorke crveno-belih.

Ovaj fudbaler dobio je šansu u meču sa Radničkim u Nišu, ali nakon blede partije kompletnog tima, platio je ceh lošem rezultatu.

– Iskreno ni sam nisam bio zadovoljan prikazanim, a nije nam išlo kao tokom boravka u Antaliji. Pokušao sam da nekim potezom donesem prevagu i na sve iz ove perspektive gledam sa dozom optimizma – rekao je Savićević.

Odmah potom, Savićević je ispao iz postave. O svemu tome razgovarao 

– Ona je potpuno jasna i razumna. Šef mi je rekao da mu nisam potreban na klupi nego u timu i da radim da dostignem bolju formu kao i Nenad Gavrić – rekao je Savićević, piše Sport.

Srećom po ovog momka, strpljenje mu nije problem.

– Imam ga i nisam od onih koji negde žure. Ponekad moraš da sačekaš, ali i da se dokazuješ kroz treninge i kontrolne mečeve. Postigao sam gol protiv Železnika, a moj napredak treba da se vidi ubrzo.

Uprkos svemu tome, Savićević je svestan da mesta u prvoj postavi nema za sve.

– Nema za sve mesta, a meni je bitno da Lalatović hoće da mi pruži drugu šansu. Razumem da od svakog meča mnogo zavisi rasplet sozene i čim ponovo zaigram daću maksimum za uspehe Zvezde – smatra Zvezdin vezista koji dodaje:

– Polako se zahuktava trka. Naš imperativ je da pokušamo da stignemo Partizan, a karte su po meni i dalje otvorene na talonu. Voleo bi da budem naš „džoker” da nekim golom donesem bitne bodove. Nastavljam da se borim – podvukao je Savićević.

Na sledećem meču Savićević bi vrlo lako mogao da zaigra, pošto u sastavu Zvezde neće biti Darka Lazovića.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter