0
Evrokupovi

RUDI GARSIJA: Roma je mogla do pobede

Objavljeno: 13.03.15 u 08:37

Fudbaleri Rome odigrali su sinoć nerešeno 1:1 na Artemio Frankiju sa ekipom Fiorentine u okviru nokaut faze Lige Evrope.

Nakon utakmice, trener Rome Rudi Garsija izjavio je da njegov tim zaslužio pobedu.

Josip Iličić je doneo timu iz Firence prednost golom u 17. minutu a posle toga Sejdu Kejta je glavom doneo izjednačenje 13 minuta posle promašenog penala Adema Ljajića.

– Zaslužili smo pobedu. Imali smo mnogo dobrih šansi na ovom meču – rekao je Garsija.

– Igrali smo dobro i na početku meča, ali smo onda prepustili protivniku sredinu terena – veruje trener Rome.

– Ipak, ostali smo ambiciozni, postigli smo gol, što je uvek važno kada igrate u Evropi van svog stadiona – svestane je Garsija.

– Ipak, nikako ne bismo smeli da zaigramo u revanšu tako da kao da želimo da prođemo zbog gola u gostima. Večeras u poslednjih 70 minuta meča to je bila ista ona Roma koju smo gledali u ponedeljak sa Juventusom – zadovoljan je Garsija.

– Pokazali smo karakter i ličnost. Sjajno smo odradili meč od starta do kraja, igrači su imali solidan nastup, a ja lično verujem da smo mogli do pobede – ponovio je Garsija svoj stav.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter