0
Evropske lige

PRIZNANJE: Hari Kejn igrač meseca u Premijer ligi

Objavljeno: 13.03.15 u 11:48

Napadač Totenhema Hari Kejn proglašen je za najboljeg igrača Premijer lige u februaru 2015. godine, dok je trener Vest Broma, Toni Pulis imenovan za najboljeg menadžera meseca.


Fantastični 21-godišnji budući reprezentativac Engleske, postigao je četiri gola na tri meča u februaru, uključujići dva u pobedi Totenhema od 2:1 nad Arsenalom na „Vajt Hart Lejnu„.

Kejn je, uzevši ovo priznanje, postao prvi igrač u Premijer ligi koji u dva vezana meseca dolazi do priznanja za igrača meseca još od 2006. godine kada je ovu nagradu dobio Kristijano Ronaldo.

– Jako sam srećan. Dobiti ovu nagradu jednom u godini je sjajno, a ne dobiti je dva puta zaredom. Za mene, meč protiv Arsenala je bio hajlajt februara. Postići dva gola i obezbediti trijumf u finišu meča nije mala stvar – priznaje Kejn.

– Sve što se dešava ove sezone odvija mi se jako brzo, ali sam sve vreme imao veru u sebe. Zahvalan sam što sam dobio priliku i trudim se da opravdam poverenje – skroman je najbolji napadač Premijer lige trenutno.

Sjajni Kejn je u martu već postigao dva gola, a ukoliko bude i treći put uzastopno proglašen za igrača meseca, postaće prvi igrač u istoriji kome je to pošlo za rukom.

– Neću da lažem, bilo bi sjajno da ispišem istoriju. Postigao sam dva gola ovog meseca, a preda mnom je još nekoliko mečeva i nadam se da ću biti u stanju da postignem još koji pogodak, pa ćemo videti šta će se dogoditi. Radujem se svakoj novoj utakmici jer sam svestan da mi je to nova šansa da pokažem šta znam i koliko mogu – kazao je Kejn.

Pogledajte kako je Kejn srušio KPR klikom na ovaj link.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter