0
Košarka

ODUŠEVLJEN: Juče je Borisu Dalou bio rođendan i otkrio je šta mu je bio najdraži poklon! (FOTO)

Objavljeno: 13.03.15 u 19:34

Boris Dalo na jučerašnji dan, 12. marta, proslavio je 21. rođendan, a na tviteru je obelodanio šta mu je bio najbolji poklon, iako je došao dan ranije.

Za veoma kratko vreme Dalo je postao ljubimac navijača Partizana iako nema veliku minutažu i adekvatan uticaj na igru crno-belih. Rođendan mu je bio u četvrtak, ali ga je on proslavio dan ranije, u sredu sa svojim Grobarima. Akcija ‘Grobari za nas’ okupila je najveće legende Partizana, a među njima i Aleksandra Sašu Đorđevića, kojim je Dalo bio posebno oduševljen.

– I da igram sa jednim od najboljih plejmejkera u istoriji je bio dobar poklon, to se dešava samo u Pioniru – napisao je Francuz na svom tviter profilu.

 

Dalo je u timu Partizana zadužen za dobru atmosferu u svlačionici. Do sada je imitirao Sašu Pavlovića i njegov način vođenja lopte, pretio mu, ali i ‘ludovao’ sa Nemanjom Bezbradicom uz poznati domaći muzički hit.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter