0
ATP

NOVAK ĐOKOVIĆ: Indijan Vels je kao Gren slem

Objavljeno: 13.03.15 u 10:26

Najbolji teniser planete, Novak Đoković, izjavio je pred svoj start na Masters turniru u Indijan Velsu da je ovaj tenisku turnir po kvalitetu sličan Gren slem turnirima.

– Ovo je jedan od najvećih turnira u sportu posle Gren slemova. Lepo je videti da se Leri Elison, direktor turnira, i svi ljudi koji rade u organizaciji trude da se igrače osećaju veoma udobno. Tu su novi objekti, tereni, novi stadion koji je renoviran prošle godine. Stvarno sve izgleda kao na Gren slemu i to ohrabruje igrače da igraju najbolje –  rekao je Đoković.

Srpski teniser dodao je i da je zadovoljan što je u trijumfalnom ritmu započeo 2015. godinu.

– Očigledno je da je velika razlika kada startujete godinu pobedom na Australijan openu. Finale u Dubaiju, Dejvis kup vikend – sezona je počela fantastično i ne mogu da se požalim. Osećam se dobro na terenu i pokušaću da iskoristim samopouzdanje sa tih događaja iz uvodnih nedelja sezone, kako bih u Indijan Velsu imao još jedan sjajan turnir – kazao je Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter