1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NINKOVIĆ: Srećan sam zbog Kojića, samo neka daje golove

Objavljeno: 13.03.15 u 10:13

Ako se može reći da je ekipa Partizana razočarala u prva tri prolećna kola Jelen Superlige Srbije, onda se to nikako ne može reći za fantastičnog Nikolu Ninkovića koji je zaigra na izuzetno visokom nivou.

Mladi vezista crno-belih, praktično otkako se priključio prvom timu, konstatno je imao problema sa kontinuitetom budući da mu je forma prečesto i previše oscilirala.

Međutim, nakon uvodna tri kola drugog dela JSL, Ninković je defakto momak koji je u crno-belom pokazao najviše. U susretu sa Donjim Sremom, praktično je i sam postigao pogodak, ali se ipak gol pripisao Kojiću koji je sa gol linije samo potvrdio ono što je Ninković već učinio – savladao golmana.

– I, neka je „ukrao”“ bio sam presrećan što je Kojić probio maler, kao da sam i sam postigao taj gol – nesebičan je Ninković koji nastavlja: 

– Veče pre meča sam razmišljao o njemu, koliko se namučio, šta je sve prošao i koliko je veliki radnik, a nekada nema sreće. Iskreno sam poželeo da postigne gol i, hvala Bogu, postigao je dva! Samo neka nastavi, a nadam se da ću i ja „upecati” neki u predtojećim utakmicama – kroz osmeh podvlači Ninković.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. tim partizana nije toliko oslabljen zbog lazavića i škulutića, već dovodjenjem babovića izgubili smo na brzini. posle neuspešnog napada srednji red ne stiže da se vrati pa se odbrana uspaniči. b. ilić je beskoristan u igri glavom, kako u odbrani tako i u napadu.imamo odličan tim, ali ipak moraju igrati ćirković, marković i šaponjić. saša i brašanac da se menjaju. žile od početka. volkov je dobar, ali ga kažnjavati ako ne živi sportski,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter