3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ MENJA PLOČU: Kakav god da bude teren, pobeda je obavezna

Objavljeno: 13.03.15 u 13:48

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da njegov tim mora da pobedi Spartak u Subotici, uprkos tome što je izvesno da ih u Subotici očekuje izuzetno težak teren. 

 Crveno-beli su se na startu sezone već „okliznuli“ na lošem terenu u Nišu kada je osvojen samo bod, a Lalatović se nada da će ekipa ovaj put uspeti da pronađe put do protivničke mreže. 

– Zvezda nikad ne igra dugim loptama i pokušaćemo da pas igrom dođemo do završnice. Trudićemo se da odigramo bolje u odnosu na prethodne mečeve i nadam se da ćemo brzo postići gol jer je posle toga sve lakše rekao je Lalatović na konferenciji za medije na stadionu „Rajko Mitić“ i dodao:

– Nisam upoznat sa terenom, kažu da je u korektnom stanju. Ali, nije bitan teren, već kako mi uđemo u utakmicu. Ako počnemo dobro, teren neće biti problem. Kakav god da je teren, mi moramo da dođemo do tri boda. 

Mladi trener Zvezde imaće na raspolaganju oporavljenog Sava Pavićevića, dok su male šanse da u Subotici zaigra Darko Lazović zbog temperature.

– Pavićević je imao temperaturu, ali je sada spreman. Lazović je takodje imao temperaturu, a danas ćemo više znati, ali mislim da će biti teško da on nastupi u Subotici – istakao je Lalatović. 

Podsetimo, trener Zvezde je nedavno nakon remija na gostovanju u Nišu kritikovao loše stanje terena, a videćemo da li će njegov tim odigrati drugačije u Subotici.

Utakmica 19. kola Superlige između Spartaka i Crvene zvezde igra se u subotu od 14.30 na Gradskom stadionu u Subotici.

hotsport.rs/beta

0
0

3 Komentara

  1. lalatovicu , bez problema kad je u pitanju spartak … pobeda je zagarantovana i dogovorena jos , jos kad … koliko jos prijateljskih utakmica do derbija ???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter