0
Evropske lige

HEKING ZADOVOLJAN: Možemo mnogo u Evropi, Manćini razočaran

Objavljeno: 13.03.15 u 09:07

Trener Volfsburga Diter Heking bio je oduševljen nakon što je njegov tim savladao Inter sa 3:1 u okviru nokaut faze Lige Evrope.

Heking je pohvalio svoje igrače zbog toga što su, kako je naveo, pokazali mentalnu snagu i čvrstinu u susretu u kom su uspeli da se vrate u život pošto su već od 6. minuta meča bili u rezultatskom zaostatku.

– Nisam bio srećan kada sam video rano vođstvo Intera – kaže Heking i nastavlja:

– Bili smo jako nervozni na početku meča, gubili smo loptu na sredini terena više nego lako. Ipak, pokazali smo da smo bolji od toga, a to se videlo u drugom poluvremenu – dodao je trener Volfsburga.

– U nastavku smo zaigrali mnogo brže i pažljivije, pazili smo na protok lopte, a to je bilo ključno. Bilo je fantastično način na koji smo uspeli da preokrenemo tok utakmice. Bilo je sjajno. Imamo svo pravo da se nadamo da možemo mnogo u Evropi – kazao je Heking.

Trener Intera Roberto Manćini bio je, razume se, razočaran. Ipak, stručnjak s klupe „nerazura“ veruje da njegov tim može do čuda u revanšu 19. marta na „Đuzepe Meaci„.

– Velika šteta. Znali smo da će nam biti teško, ali smo primali jeftine golove. Na taj način samo smo sebi otežali – kazao je Manćini.

– Stvorili smo nekoliko šansi večeras, a u revanšu ćemo veći deo tih šansi morati da pretvorimo u golove. Siguran sam da možemo da preokrenemo tok dvomeča – kazao je Manćini piše goal.com.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter