4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAMO ZA PRIVILEGOVANE: Javni servis ne prenosi završnicu fudbalskog Kupa Srbije (ANKETA)

Objavljeno: 12.03.15 u 13:46

Priliku da gledaju utakmice završnice Kupa Srbije u fudbalu imaće samo oni stanovnici države koji su te sreće da u njihovom mestu postoji kablovski operater koji u svojoj ponudi ima televiziju Arena sport, a to je otprilike daleko manje od od polovine populacije.

Naime, baš ova televizija će naredne srede direktno prenositi polufinalne duele između Čukaričkog i Voždovca (16 sati) odnosno Partizana i Jagodine (18 sati). Naravno i revanš mečevi, koji su zakazani za 8. april, biće prenošeni na kanalima ove televizije, kao i finale koje je na programu 20. maja.

Zanimljivo je da u Javnom servisu odnosno Radio televiziji Srbije ne postoji interesovanje za prenose mečeva nacionalnog kupa u dva najgledanija sporta – fudbalu i košarci pa čak ni završnice ovih takmičenja bez obzira što je neka druga televizija otkupila prava.

Poznato je da postoje načini da dođe do dogovora, uz određenu finansijsku nadoknadu, pa bi u tom slučaju cela Srbija imala priliku da gleda navedene utakmice, ane samo privilegovani koji opet tu privilegiju papreno plaćaju.

Da li bi RTS trebalo da prenosi mečeve nacionalnog kupa?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

  1. Nista čudno ni neobično! Ovo je država stvorena za privilegovane, na tome se i dalje sve više i mukotrpnije radi! Pozdrav svima uz tradicionalni srpski pozdrav:Beograd na vodi,Srbija u blatu!

    0
    0
    Odgovori
  2. Što da prenosi, kad ne igra drzavno mezimče? Zar pre neko veče, nije voditeljka dnevnika objasnila, šta je lepo u Srbistanu?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter