0
Domaći fudbal

‘REDOVNO’ STANJE: U Ljutici Bogdana tužba tužbu stiže

Objavljeno: 12.03.15 u 19:24

Problemi se nižu, tužba tužbu stiže, a to je postalo redovno stanje na stadionu ‘Rajko Mitić’. Novi igrač koji je posegnuo za tužbom je Nejc Pečnik.

Podsećamo, on je Nejc Pečnik pre odlaska u Japan oprostio deo duga Crvenoj zvezdi, ali uz dogovor da mu se do 15. februara isplati ostatak dugovanja. Međutim, pošto mu novac nije isplaćen i nije mogao uopšte da stupi u kontakt sa čelnicima srpskog šampiona, bio je primoran da tuži bivši klub, saznaje MocartSport.  
– Tačno je to za Pečnika. Tužbu protiv Crvene zvezde predaćemo Arbitražnom sudu FSS u narednih tri četiri dana. On je bio spreman da se prolongira rok, ali mu je zasmetalo što mu se niko iz kluba nije javio. On je stranac, ali je ispao maksimalno korektan – rekao je predsednik sindikata Mirko Poledica.

Još jedna tužba na gomili. Kako će se Zvezda izboriti sa tim? Podsećamo, na sličan način je prekipelo i Slaviši Stojanoviću. 

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter