0
Domaći fudbal

FOTO: Donji Srem

PRLJEVIĆ: Pobedićemo Radnički iz Niša

Objavljeno: 12.03.15 u 10:22

Kapiten Donjeg Srema, Marko Prljević, veliki je optimista pred duel 19. kola Jelen Superlige Srbije i utakmicu s Niškim Radničkim.

Dok simpatizeri pećinačkog superligaša još uvek komentarišu suđenje Bojana Nikolića, u utakmici protiv Partizana, fudbaleri pokušavaju da se vrate u normalu i što bolje pripreme za sledeći izazov: subotnju utakmicu protiv Radničkog iz Niša.

– U prva tri prolećna kola morali smo više, posebno kao domaćini. Ipak, ne osvrćemo se previše u nazad, već pokušavamo da se fokusiramo na naredne mečeve, kako bi što pre obezbedili opstanak – kazao je kapiten tima iz Pećinaca, Marko Prljević.

– Nema sumnje da će to biti jedna pod ključnih utakmica, iako je do kraja sezone ostalo dosta da se igra – ističe Prljević – Pobedom bi dosta toga rešili i pomerili bi se ka sredini tabele. Treneri pokušavaju da nas oslobode pritiska i važnosti utakmice, ali, mi smio svesni njenog značaja – istakao je kapiten Donjeg Srema i nastavio:

– Radnički je izuzetno disciplinovana ekipa, što je pokazala u prethodne tri utakmice, gde nije primila gol. Izuzetno je visoka ekipa, gde se ističu Nemanja Lakić – Pešić, Milan Ćulum, Radoš, Bulatović, Nikola Ašćerić… Dakle, moramo se najviše usredsrediti na njihove prekide – smatra Prljević.

– Mislim da je konačno došlo vreme da obradujemo navijače na „Katpoint Areni“. Nadamo se da će se Bogunović oporaviti do utakmice i da će konkurisati za startnu postavu. Na žalost, Stanisavljević je još uvek van stroja, a Moro suspendovan – završio je Prljević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter