in

PONOS KLUBA: Miloš Perović najbolji pionir u Herceg Novom

Među dobitnicima priznanja za perspektivnog mladog sportistu u 2014. godini, u Herceg Novom, našao se i Miloš Perović, mladi i talentovani igrač fudbalskog kluba ,,Obilić Herceg Novi”, koji nastupa u selekciji pionira.


Kako iz opravdanih razloga nije mogao da prisustvuje svečanoj dodeli priznanja, predsednik Opštine Herceg Novi, gospodin Nikola Nikša Gojković je primio Miloša Perovića i ovim gestom pokazao koliko mu je stalo do mladih ljudi, a naročito sportista grada Herceg Novog. 

Ovom prilikom Milošu Peroviću su uručene nagrada i diploma. Gospodin Gojković je mališanu uputio čestitke, savjetovao ga da nastavi da se bavi sportom i da bude uporan u ostvarivanju svojih sportskih ciljeva. Pored nagrade, gradonačelnik Herceg Novog je mladom fudbaleru poklonio i knjigu Zorana Poleksića „Stručnjaci i zvaničnici“ sa posvetom.

Miloš Perović je aktivan član FK „Obilić Herceg Novi“ od svoje 10 godine. On se svojim radom i zalaganjem ove godine našao na spisku za pionirsku reprezentaciju Crne Gore. Miloš je imao priliku i da trenira sa vršnjacima iz FK „Partizan“ na stadionu „Teleoptik“ u Beogradu. Ovo iskustvo za njega je bilo od velikog značaja. Pored uspješnih fudbalskih aktivnosti, Miloš pokazuje dobre rezultate i u školi. 

hotsport.rs       

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

DOBRI ODNOSI: FSS podržao kandidaturu Šukera

TRAŽITE SPORT ZA SEBE: Evo šta vam može pomoći