0
Košarka

NOVI PLEJMEJKER PARTIZANA ODUŠEVLJEN GROBARIMA: Ovo je potpuna ludnica!

Objavljeno: 12.03.15 u 21:07

Utakmicom u okviru akcije ‘Grobari za nas’ novi plejmejker Partizana Džoš Akojon debitovao je pred crno-belom publikom, a njegove impresije o navijačima teško je uspeo da opiše rečima.

Crno-bela porodica ponovo se okupila i pokazala je ljubav prema Partizanu sinoćnjim spektaklom u Pioniru kojim je sakupljena novčana pomoć za klub u teškoj finansijskoj situaciji. Akojon je u svom prvom meču ‘čuvao’ legendarnog pleja Partizana Aleksandra Đorđevića koji je iako je košarkom odavno prestao da se bavi, pokazao deo svoje magije.

Međutim, pravi utisak za novu uzdanicu navijača Partizana bili su upravo oni, njih tačno 7922 koliko se zvanično okupilo u Pioniru.

– Ovo je stvarno neverovatno, prava ludnica! Nikada nisam doživeo nešto slično. Ni na koledžu, ni u NBA, ni u Kini, ni u Evropi gde sam igrao. Ni blizu ovom što su napravili Partizanovi navijači! Živa istina rekao je Akojon.

Akojon bi zvaničan debi u crno-belim dresu trebao da ima u nedelju kada će u beogradskom hramu košarke Partizan dočekati Zadar.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter