0
Domaći fudbal

NEMA ODLAGANJA: Grip nije opravdanje, Jagodina gostuje Vojvodini

Objavljeno: 12.03.15 u 15:09

Direktor fudbalske Super lige Srbije Vladimir Bulatović rekao je u četvrtak da nema mogućnosti da se utakmica između Vojvodine i Jagodine odloži.

– Zna se pravilnik o takmičenju. Mi ne razmišljamo o tome, a i nema mogućnosti za odlaganje. Do toga bi jedino moglo da dođe uz hospitalizovanje sedam igrača i potvrdu bolnice gde su smešteni fudbaleri, rekao je Bulatović za agenciju Beta.

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je ranije u četvrtak da nekoliko njegovih fudbalera ima grip, zbog čega postoji mogućnost da se zatraži odlaganje utakmice sa Vojvodinom.

Bulatović je potvrdio da je dobio informaciju o zdravstvenom stanju igrača Jagodine, ali je dodao da „ćurani“ nisu podneli nikakav zahtev za odlaganje.

Podsećamo da Jagodince već naredne srede očekuje i prvi polufinalni duel Kupa Srbije u kojem će u Beogradu odmeriti snage sa Partizanom.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter