1
Evroliga

FOTO

MARJANOVIĆ: Nije lako pobediti Galatasaraj pred njegovim navijačima!

Objavljeno: 12.03.15 u 21:25

Košarkaši Crvene zvezde demolirali su Galatasaraj 91:68 u Istanbulu, a jedan od junaka trijumfa bio je Boban Marjanović sa 14 poena i devet skokova.

– Ispotovali smo sve dogovore iz svlačionice i zasluženo smo slavili. Nije lako pobediti Galatasaraj pred ovako bučnim navijačima kakvi su u Istanbulu. Naravno, treba napomenuti da je protivnik igrao sa kraćom klupom, što smo mi znali da iskoristimo. Idemo dalje, sada nas čeka meč sa Barselonom pred Delijama – istakao je posle meča za TV Evroliga, Boban Marjanović.

Gorostas Crvene zvezde briljira ove sezone, te ne čudi interesovanje Reala i Barselone za njega. Šta vi mislite da li će Bobinator ostati u Crvenoj zvezdi još godinu dana?

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

  1. Bobi ne preteruj, Galata je najslabija ekipa u grupi, treba da Vas je sramota sto u BG ih niste rasturili, nego ste igrali kao babe, utronjali se i oni i Vi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter