0
Evropske lige

LUČESKU: Crveni karton odlučio meč

Objavljeno: 12.03.15 u 08:44

Fudbaleri Bajerna demolirali su Šahtjor pošto su u nokaut fazi Lige šampiona na „Alijanc Areni“ u sredu upisali istorijsku pobedu od čak 7:0.

Trener ukrajinskog tima Mirča Lučesku nije imao mnogo razloga za zadovoljstvo, a nakon utakmice on je izjavio da je crveni karton koji je Kučer zaradio u trećem minutu meča bio presudan detalj sa ovog meča.

– Najpre sve čestitke Bajernu. Nismo bili u stanju da izdržimo pritisak i ostanemo dosledni našem planu za utakmicu zbog ranog crvenog kartona – rekao je Lučesku nakon meča i dodao:

– Bili smo lošija ekipa u svim aspektima meča. Jednostavno, Bajern je mentalno jako snažna ekipa. Kada je Srna izašao, utakmica je konačno bila gotovoa za nas. Igrali smo sa deset igrača, izgubili smo, nema tu sad mnogo šta da se kaže. Ipak, osećam se jako tužno što smo izgubili sa ovako ubedljivim rezultatom – kazao je rumunski stručnjak.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter