0
Košarka

FOTO: STARSPORT

GROBARI ZA NAS: Prihod preko pet miliona, prodat veći broj ulaznica od kapaciteta Pionira

Objavljeno: 12.03.15 u 15:56

Rezultat revijalne utakmice „Grobari za nas“ je samo jedan – pobedio je Partizan. Prijatelji kluba, navijači, treneri, igrači, porodica došli su u halu Pionir da pokažu snagu i veličinu KK Partizan.

Akcija koju su inicirali prijatelji kluba i navijači, još jednom je pokazala pun sjaj Partizanove porodice. I cilj je ispunjen – navodi se na zvaničnom sajtu kluba.

Ukupan broj prodatih karata je 7.922, od toga 1974 posebnih ulaznica koje su dodatna podrška klubu. KK Partizan od prodaje ulaznica za spektakl u hali Pionir prihodovao je 5.190,276.00 dinara.

Svi koji žele da nastave da pomažu svoj klub to mogu učiniti članstvom u Klubu prijatelja. Klub zahvaljuje se svi učesnicima, organizatorima, bivšim igračima, trenerima, muzičarima, prijateljima i naravno navijačima, bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

KK Partizan se zahvaljuje se na bezuslovnoj podršci i ljubavi koju delimo već decenijama!

Poslata je najlepšu poruka i slika koja će ostati zabeležena u istoriji kluba, grada i države. Ponosni smo na veliku Partizanovu porodicu, piše u zaključku zahvalnice.

GROBARI ZA NAS: Đorđević rešetao, ovacije Paspalju i Daniloviću, pobeda crnog tima (FOTOGALERIJA)

NEPROCENLJIVO: Legende Partizana rame uz rame u ‘Pioniru’ (FOTO)

DAVITELJ ZA GROBARE: Vujošević zaradio ovacije, davio Grbovića u grotlu Pionira (VIDEO)

SPEKTAKL: Tumbas vodio tim, šutirao, pevao, igrao… samo se nije skidao (VIDEO)

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter