0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOŠAO DA LOBIRA: Šuker u poseti FSS, jesmo li bliže regionalnoj ligi? (FOTO)

Objavljeno: 12.03.15 u 15:41

Pre samo nekoliko dana pojavila se informacija da Fudbalski savez Makedonije sprema predlog regionalne lige u kojoj bi učestvovala 42 kluba iz 13 zemalja Jugoistočne Evrope, a jedan od onih koji bi bili zaduženi za lobiranje kod UEFA je i predsednik Fudbalskog saveza Hrvatske Davor Šuker.

Bivši fudbaler Reala posetio je danas kuću fudbala u Staroj Pazovi gde su ga ugostili čelnici našeg Saveza, a pretpostavlja se da će jedna od tema biti upravo i priča oko regionalne lige.

Međutim, kako saznaje Mondo Šuker je u Srbiju stigao i kako bi od FSS zatražio podršku prilikom njegove kandidature za člana Izvršnog odbora UEFA.

Što se tiče Regionalne lige prema predlogu koju spremaju Makedonci ona bi bila igrana tokom prolećnog dela sezone u sedam grupa po šest timova, a potom bi se pristupilo takmičenju na ispadanje. Predlog je takođe da osvajač igra u Ligi šampiona, a finalista u kvalifikacijama za najjače evropsko klupsko nadmetanje.

IZVODLJIVO JE: Večiti ponovo u ligi sa Hajdukom i Dinamom, ali i Grcima, Turcima, Mađarima… (ANKETA)

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter