4
Košarka

SALE NACIONALE: Daniloviću nisam mogao da kažem ‘ne’!

Objavljeno: 11.03.15 u 10:20

Prvobitno je najavljeno da Aleksandar Đorđević neće moći da učestvuje u večerašnjem spektaklu u Pioniru, u akciji ‘Grobari za nas’, međutim zbog jedne osobe nije mogao da propusti ovaj događaj.

Selektor nacionalnog tima Saša Đorđević i predsednik Partizana Predrag Saša Danilović proveli su mnogo sjajnih momenata zajedno na terenu. Od titule šampiona Evrope sa Partizanom, do kasnijih naslova evropskih i svetskih šampiona sa reprezentacijom Jugoslavije.

Večerašnjem spektaklu ipak će prisustvovati Aleksandar Đorđević, jedan od najvećih miljenika crno-bele košarkaške publike i od septembra prošle godine ljubimac košarkaške publike u Srbiji. Odveo je Srbiju do srebra na Mundobasketu, a večeras će pokušati ‘crni’ tim do pobede protiv ‘belog’ u akciji ‘Grobari za nas’.

– Mnogo dugujem Saletu (Daniloviću), ne samo moja malenkost već čitava naša generacija. Zato kada me je pozvao da dođem i da na ovaj način pomognemo bivšem klubu u akciji navijača, nisam mogao da kažem „ne”. To nije dolazilo u obzir, iako sam već imao kartu za Minhen gde je trebalo da gledam meč Evrokupa, Bajern – Valensija. Biće još utakmica, ali ovakve, pa sa kakvim razlogom, teško. Promenio sam avio kartu, odustao od puta u Nemačku, promenio pravac i krenuo za Beograd – rekao je Đorđević u razgovoru za ‘Sport’.

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

  1. Pa brate ako ne znas ukucan na google-u, stvarno nije tesko…Dalipagic centar?! O Boze…. krilo druze, KRILO….pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  2. Danilovic-Djordjevic i Dalipagic-Kicanovic su najboli bekovski parovi koje je Evropa videla. To su legende a ne pudla

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter