0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

‘RAT’ VELIKANA ZA SRBINA: Real ‘krade’ Barsi Zvezdinog gorostasa?

Objavljeno: 11.03.15 u 21:23

Kako javljaju španski mediji Real Madrid je krenuo u ofanzivu na dovođenje Zvezdinog gorostasa Bobana Marjanovića.

Sezona 2014/2015 u Evroligi nije ni blizu kraja, a najveći klubovi Starog kontnineta već traže pojačanja za sledeću. U cntru pažnje većine klubova je trenutno najkorisniji igrač elitnog takmičenja Boban Marjanović. Za centra Crvene zvezde zainteresovan je veliki broj klubova, a u trku za srpskog gorostasa uključio se i Real Madrid.

Kako dnevnik Bernabeu piše prvi pik „kraljevskog kluba“ je Boban Marjanović. Naime, ovaj portal piše da će se Real Madrid ovog leta zahvaliti centarskoj liniji Borusis MežriSloter i dovesti centra Crvene zvezde. U Madridu smatraju da bi Marjanović u timu sa Rodrigezom i Fernandezom bio nerešiva enigma za protivničke odbrane i da je Srbin idealno pojačanje.

Ipak, za usluge Bobana Marjanovića zainteresovana je Barselona, kao i pojedini NBA klubovi. Čak se pominje i da je Crvena zvezda spremna da svom centru zantno poveća platu kako bi još godinu dana nosio crveno-beli dres. Ipak, to je daleko od realne opcije.

hotsport.rs    

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter