0
Evropske lige

PROBLEMI I U RAJU: Ronaldo postavio rekord, pa se zakleo da neće progovoriti sa novinarima! (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.15 u 09:11

Najbolji fudbaler sveta sinoć je ponovo pomerio granicu od najviše datih golova u evropskim takmičenjima, ali daleko od toga da je imao razloga za radost posle sinoćnjeg meča. Naprotiv, obećao je da se neće obraćati medijima do kraja sezone!

Real je sinoć bio nadomak senzacionalnog ispadanja iz Lige šampiona, samo jedan gol delio je Šalke od prolaska u četvrtfinale, posle četiri koliko su spakovali Madriđanima. Ako je nešto štimalo u igri ‘kraljevskog kluba’ to je ponovo bio Kristijano Ronaldo, koji je sa dva gola uspevao da izjednači rezultat u dva navrata.

Tim pogotcima Ronaldo je pomerio granicu što se tiče golova postignutih u međunarodnim takmičenjima i ona sada iznosi – 78. Umesto da bude radostan zbog tog podatka, ali i velike sreće što se njegov tim provukao u sledeću fazu najelitnijeg takmičenja, njemu su veoma teško pali zvižduci navijača, pa je dao obećanje predstavnicima ‘sedme sile’.

– Do kraja sezone ne dajem nikakve izjave! – poručio je CR7.

Mnogo se priča o njegovim sukobima sa saigračima i trenerima, a sinoć je potpuno posramljen, tek na intervenciju kapitena Ikera Kasiljasa pozdravio navijače.

Ni u raju ništa nije savršeno…

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter