0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

MURINJO ‘PECKA’ ANĆELOTIJA: Da sam ja bio tu, Matić nikada ne bi otišao!

Objavljeno: 11.03.15 u 13:43

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo ‘pecnuo’ je svog naslednika na klupi Real Madrida Karla Anćelotija izjavom da nikada ne bi prodao Nemanju Matića. 

Matić je u Čelsi došao još 2009. godine, a 2011. prešao u portugalsku Benfiku kao deo transfera za Davida Luiza pošto nije bio u planovima Karla Anćelotija.

Ipak, kada se Murinjo vratio u Čelsi, u januaru 2014. godine vratio je Matića u Čelsi za 25 miliona evra.

– Da sam ja bio ovde… Levonog igrač, visok 195 centimetara… Takvog veznog igrača nikad, ali nikad ne bih pustio – rekao je Murinjo koji se osvrnuo na momenat kada je klub odlučio da vrati Matića.

– Mislim da je i Čelsi bio hrabar odlučivši da Matića vrati. Bio nam je potreban vezni fudbaler, imali smo trojicu ili četvoricu na stolu, ali najbolji je bio bivši igrač Čelsija, igrač kojeg je klub prodao – istakao je Murinjo. 

Podsetimo, Matić je nedavno doživeo bizarnu pobedu tokom proslave trofeja u Liga kupu, ali će konkurisati za sastav večerašnje utakmice protiv PSŽ-a.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter