3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FINANSIJSKIM PROBLEMIMA NIKAD KRAJA: Zvezdu napuštaju sponzori!

Objavljeno: 11.03.15 u 11:33

Dve firme iz SAD koje su krajem prošle godine ušle u upravni odbor Crvene zvezde, sada su iz njega izašle, što bi mogao da bude novi veliki problem za klub iz Ljutice Bogdana.

Finansijska situacija na stadionu ‘Rajko Mitić’ nikako ne uspeva da se stabilizuje. Pre desetak dana u klub je stiglo nekoliko tužbi sa raznih strana zbog neizmirenih obaveza prema bivšim igračima i trenerima, a njihova lista je podugačka, pa nabrajati imena.

Međutim, tu problemima nije kraj. Stiže informacija da će dve poznate američke firme, čiji su predstavnici članovi Upravnog odbora Zvezde, napustiti svoje funkcije i ‘odseliti se u neke lepše krajeve’, očigledno uvidevši kakvo je stanje u klubu. U pitanju su firme ‘Hjulit i Pakard’ i ‘EMC’ i njihov odlazak sa pozicija u Crvenoj zvezdi se očekuje narednih dana.

A prijave za licencu za evropska takmičenja su odmah iza ugla… Hoće li crveno-beli doživeti istu sudbinu kao prošlog leta?

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter