2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VOLKOV: Centaršut je moje najjače oružje

Objavljeno: 10.03.15 u 09:08

Fudbaleri Partiazna minulog vikenda upisali su prvu pobedu u prolećnom delu JSL pošto su sa 2:1 savladali Donji Srem.

Jedan od onih koji su najzaslužniji za trijumf Parnog valjka bio je i Vladimir Volkov koji je svojim centaršutem pronašao Kojića za, ispostavilo se, pobedonosni pogodak.

– Najlepša akcija na meču. Bez dileme. Svaka čast Stefanu što me je video i pravovremeno proigrao. Drago mi je zbog Kojića što je moj centaršut pretvorio u gol – kazao je Volkov.

On se osvrnuo na svoj dug sprint uz levu aut liniju koji je usledio pre navedenog centaršuta.

– To je moje najjače oružje: taj dolazak iz drugog plana i centaršut. Iskreno, to je teško zaustaviti. Pravili smo šale sa Kojićem pre puta u Novi Sad: „Ne nerviraj se, ovo je tvoja utakmica, znaš da uvek daješ golove protiv Donjeg Srema.” I bi tako! Zajedno smo i proslavili taj pogodak, Nemanja nam puno znači, pogotovo otkad smo ostali bez Petra Škuletića i Danka Lazovića – rekao je Volkov.

On je dodao i da je bilo krajnje vreme da se navijači obraduju trijumfu ovog proleća:

– Da, ponavljam – prva dva kola su bila splet nesrećnih i još nekih drugih okolnosti – podvukao je Volkov, prenosi Sportski žurnal.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. a gde to ??? Na splavovima sa onim kurvetinamal..Kako nam u fudbalu fali jedan Dule Vujosevic da vam jebe mater..Da je ovo bar malo normalno i kvalitetno prvenstvo ti i ovi drugi indijanci ne bi igrali ni za ulicu,a ne za takve svetinje..Ali kakva nam je drzava takav nam je i fudbal..

    0
    0
    Odgovori
  2. Volkovu jeste najjače oružje utrčavanje iz drugog plana, ali centaršut to ne može biti! Dečko pogodi u proseku jedan centaršut na 3 utakmice… Ko ne veruje, neka obrati pažnju na narednim utakmicama ili pogleda statistiku i priseti se prethodnih utakmica.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter