0
Evropske lige

PRESEDAN: Murinjo smislio kako da zadrži Ivanovića

Objavljeno: 10.03.15 u 17:47

Zbog Srbina se prave presedani! Kapiten naše reprezentacije i fudbaler Čelsija, Branislav Ivanović, po svemu sudeći je čovek zbog kojeg će Plavci promeniti transfer politiku. 

Poznato je koliko menadžer Čelsija Žoze Murinjo ceni srpakog asa, pa uopšte ne čudi ni što je tražio od uprave kluba da ponudi Ivanoviću ugovor duži od jedne godine. Iako klub već dugi niz godina ima politiku po kojoj igrači perko 30 godina dobijaju jednogodišnji ugovor, uz opciju produžetka na još jednu, Murinjo želi Baneta da zadrži po svaku cenu. 

Ivanović je već osam sezona u Čelsiju, aktuelni ugovor mu ističe 2016, trebalo je da dobije novi jednogodišnji po kojem bi mu nedeljna plata iznosila 90.000 funti. Ali je sve to malo…

Portugalac je spreman da napravi ustupak zbog životne forme Ivanovića, koji je ove sezone postigao šest golova i rešio duel sa Liverpulom u polufinalu Kupa Engleske. Bio je junak u ligi Evrope 2013, pa Murinjo želi da se osigura da će i dalje moći da računa na njega, budući da su Pari Sen Žermen i Real već spremni da dovedu srpskog reprezentativca.

Bane govori na terenu, Murinjo je takođe rekao svoje. Uprava je na potezu. Da li će zbog Srbina napraviti presedan? Reč je o fudbaleru za kojeg je portugalski stručnak rekao da je jedno od najvećih pojačanja u istoriji Plavaca…

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter