3
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

NIJE ČAROBNA FORMULA, ALI: Nikolić pronašao recept za Ninkovića

Objavljeno: 10.03.15 u 19:40

Trener Partizana Marko Nikolić će i narednom kolu biti na svom starom mestu, na klupi crno-belih. Suspenzija mu ističe 11. marta, a iz od tri utakmice bez njega na klupi Partizan je ostvario dva remija i trijumf. 

Strateg Partizana kaže da se njegov tim još uigrava, da je broj kvalitetnih minuta sve veći, nasuprot tome, smanjuju se oni sa praznim hodom i da je to sve normalno posle promena u timu koje su pretrpeli zimus.

Dvojica igrača su se posebno izdvojila. Jedan je dvostruki strelac na poslednjem meču, Nemanja Kojić.

– Nemanja je pokazao kvaltet više, jer je igrao za tim. Pogledajte samo koliko je lopti zadržao, odigrao na stranu, što pokazuje da nam se napadi sa njim ne prekidaju. Za to požrtvovanje nagrađen je golovima kojima je zbacio ogroman psihološki teret, ali i pokazao sa može da bude oslonac Partizana – rekao je Nikolić za MocartSport.

Ipak, proleće najviše prija Nikoli Ninkoviću. On je ostavio najbolji utisak u nastavku sezone.

– Uspon njegove forme je sve samo ne slučajnost. Podsetiću da je na vrlo dobar način završio jesenji deo sezone, ali i otkriću da sa Džigijem praktično svakodnevno razgovaram pre ili posle treninga. Predočio sam mu da je, sticajem okolnosti, usled kadrovskih promena, na njemu sad veća odgovornost nego ranije i da ne sme da se zadovolji isključivo svojom igrom. Ninkovićeve partije moraju da budu kvalitetne, ne da se dopadnu njemu, nego da budu u funkciji kvaliteta ekipe. Rekao sam mu da mora da bude adut, oslonac Partizana. Samo, neću da ga hvalim, jer znam da može i više i bolje nego što je do sad pokazao – zaključio  je Marko Nikolić.

hotsport.rs       

 

0
0

3 Komentara

  1. Pa kako je onda Nikolic kaznjen sa tri mjeseca zabranom bavljenjem trenerskim poslom,,kazna mu isticala i kad nije radio dok je bio na zimskoj pauzi !! bravo !!za FSS-je ,Kardzica i ostale grobare na celu saveza uz poruku ,,,Ovo vam je zadnja sezona na vlasti dolaze DELIJE!!

    0
    0
    Odgovori
    • U Prvu Srpsku Ligu? Možda tamo…
      Što se vlasti tiče, uveliko su tu. Vidiš sve ove golove iz ofsajda, zvezdanaesterce, licence bez pokrića, licence trenerima preko noći, igrač više, dva igrača više kad zatreba, itd… Misliš da vam to Grobari daju?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter